Llibre de visites

Comentarios: 9
 • #9

  Toni (lunes, 25 febrero 2019 22:45)

  Enhorabona per la gran funció de màgia, dissabte a sa màniga de Cala millor

 • #8

  @pepinca (domingo, 23 diciembre 2012 01:17)

  Grasis per fer que avui en es teatre tornes a ser un nin. Soc es jove que va possar sa L de Lugo en es nom de sa teva mascota SJARE va ser crec. Molts danys y genial 2013 i mota MAGIA a tots ahhhh i per jo s'animal mes màgic es un DRAGÓ. BONA NIT

 • #7

  Joan Gomila (lunes, 11 junio 2012 16:16)

  Gracies per el dia tan marevellos que ens vares fer passar ahir.

 • #6

  Cati (lunes, 20 febrero 2012 16:06)

  Holaaaaa! Som la “ DOCTORA ALEMANY “ , jajajaja , volía donar-te l'enhorabona per l'espectacle que vas fer al sopar dels caçadors de Santa Margalida. Ahir mateix ho comentavem amb els amics , a tots els va agradar , moltissim , tot eren rialles, quant parlavem del “ super espectacle “ que vares fer…..
  Maldament a jo em fesis passar un moment ben dolent!!!!!

  Segueix així ,. Que arribaràs molt enfora !
  Un plaer , haver-te conegut !

 • #5

  Teresa (sábado, 28 enero 2012 14:54)

  Hola! No ens coneixem però no volia perdre l'oportunitat de donar-te l'enhorabona per l'espectacle de Nadal que vas fer al Sans. Ahir mateix ho comentava amb uns amics perquè realment és d'allò millor que he vist en molt de temps. Trob que tens una capacitat de comunicar al.lucinant a més a més d'un sentit de l'humor elegant que impregna tot l'espectacle (menció apart té el teu ajudant: sublim) per no xerrar de les teves dots com a mag que em deixen bocabadada. Vaig anar a l'actuació el dia que et vas fer un tall amb la llauna (que per cert, esper que estigui curat) i en cap moment vas perdre el fil, l'humor, la capacitat de seguir amb l'espectacle al màxim. M'agradaria saber si vas posant els teus espectacles a la web per a poder-me informar dels pròxims. Gràcies per fer aquests espectacles, realment són emocionants. Un plaer.

 • #4

  Família Segura (sábado, 24 diciembre 2011 00:42)

  Fa unes hores hem vengut a veure't al teatre Sans (ja és el segon espectacle teu al que assistim) i et volem donar l'enhorabona per lo bé que ho fas. Demanarem als Reis que siguis un mallorquí internacional, t'ho mereixes! Una abraçada.

 • #3

  Descargar Juego poker (sábado, 30 octubre 2010 16:14)

  Felicidades Cousin!

 • #2

  marina (sábado, 04 septiembre 2010 17:57)

  hola som na marina una que va venir a voure a sa comunio de dissabte dew. com vares dur es conill en saps molt dew

 • #1

  Neus (domingo, 18 julio 2010 02:54)

  Hola màgic et volia donar ses gràcies per venir a la meva comunió, va se massa.